چرا باید در این وبینار شرکت کنم؟
در دنیای امروز، فضای مجازی به جزئی جداییناپذیر از زندگی روزمره کودکان تبدیل شده است. طبق آمار، میانگین زمانی که کودکان بین 8 تا 12 ساله در روز در فضای مجازی میگذرانند، به بیش از 4 ساعت رسیده است، و این عدد برای نوجوانان بالای 13 سال حتی بیشتر است. با چنین واقعیتی، والدین اغلب با نگرانیهای زیادی درباره تأثیرات فضای مجازی بر تربیت و سلامت روانی فرزندان خود روبهرو میشوند.
اما
تربیت فرزندان در عصر دیجیتال نیازمند مهارتها و دانش جدیدی است که به ما امکان میدهد با هوشمندی، محدودیتها و فرصتها را برای آنها تعیین کنیم.
این وبینار به شما نشان خواهد داد که چگونه میتوانید با استفاده از راهکارهای عملی و استراتژیهای موثر، فضای مجازی را به محیطی امنتر و سازندهتر برای کودکان تبدیل کنید و نگران تأثیرات منفی آن نباشید. با شناخت بهتر از دنیای دیجیتال و تعامل مثبت با کودکان، شما بهعنوان والدین میتوانید نقشی مؤثرتر و مطمئنتر در تربیت آنها ایفا کنید.
مخاطبان این وبینار چه کسانی هستند؟
و
ابزار وبینار
گوگل میت (Google Meet)
لینک وبینار 24 ساعت قبل از شروع آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد
زمان برگزاری
18/مهرماه/ 1403- ساعت 16-14
دسترسی به فایل صوتی و فایل پاورپوینت وبینار
شرکت کنندگان در این وبینار می توانند 48 بعد از اتمام وبینار به فایل صوتی و فایل پاورپوینت وبینار را از طریق سایت در اختیار داشته باشند
در حال بارگزاری ...
هنوز هیچ درسی منتشر نشده است.
دکتر عبدالله قاسم تبار عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی می باشد. او دورۀ کارشناسی خود را در دانشگاه شیراز در رشته تعلیم و تربیت کودکان گذارند. بعد از آن وارد مقطع کارشناسی ارشد رشتۀ تکنولوژی آموزشی (علم آموزش و یادگیری) دانشگاه خوارزمی شد. دوره دکتری خود را هم در همین رشته در دانشگاه علامه طباطبایی به پایان رساند. ایشان همچنین دورۀ تحقیقاتی خودش با موضوع انگیزه و یادگیری را در دانشگاه ژنو سوییس گذراند.
برای ثبت دیدگاه ابتدا ثبت نام کنید
هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است